Tratament dermapen - pret

Cat costa tratamentul cu „cel mai bun dispozitiv medical de intretinere a pielii”, votat de specialisti The Aesthetic Show

Dermapen este un dispozitiv medical avansat, bazat pe o tehnologie de ultima ora, cu micro-ace detasabile, de unica folosinta, utilizat in tratamentele de intretinere si reintinerire a pielii. Aparatul folosit in cadrul sedintelor de acest tip a fost votat TAS ca fiind „cel mai bun dispozitiv medical de intretinere a pielii” in anul 2012. Iar din acel moment, an de an, tehnologia pe care se bazeaza tratamentul a evoluat, transformand astazi sedintele cu dermapen in unul dintre cele mai eficiente tratamente cosmetice pentru reintinerire si revitalizare a tenului.

Care sunt avantajele unui tratament de dermapen si ce pret are acesta?

Avantajele tratamentului cu dermapen sunt nenumarate. Printre principalele beneficii ale unui astfel de tratament cosmetic putem enumera:

Tratament dermapen

Pentru un pret exact oferim Consultatie Gratuita si Procedura de Test Inregistreaza-te pentru o consultatie, completand formularul de mai jos!

O persoana specializat te va contacta in cel mai scurt timp si vei putea afla astfel un pret exact pentru fiecare sedinta.

Dermapen pret - cat costa o sedinta cu acest dispozitiv revolutionar la Elegance Clinic?

Costul procedurii este 350 lei facial complet

Pretul total se calculeaza in functie de:

Afla in continuare mai multe informatii despre procedura si costul ei.

Daca ai auzit vreodata de tratamentul cu dermapen sau ti-a fost recomandat de cineva care s-a bucurat deja de beneficiile sale, astazi este timpul sa afli si cat costa o sedinta de tratament cosmetic cu „cel mai bun dispozitiv medical de intretinere a pielii”.

Tratament dermapen

Atunci cand discutam despre un pret pentru sedintele de dermapen, trebuie sa luam in calcul diversi factori. Pretul pentru tratamentul cu dermapen poate diferentia de la clinica la clinica, in functie de mai multi factori. Asa cum spuneam mai sus, pretul poate fi intre 100 – 200 euro sau poate varia chiar mai mult, nu doar in functie de clinica, ci si de problemele specifice ale pacientului.

Principalii factori care influenteaza pretul unei sedinte de tratament sunt: tipul pielii, problemele specifice ale tenului ce doresc a fi indepartate, marimea zonei tratate.

Insa, inainte de a te programa, poi verifica si ofertele sau pachetele promotionale, contactand un reprezentant al clinicii noastre.

Doresti mai multe detalii despre aceasta procedura sau vrei o oferta concreta de pret pentru tratamentul de dermapen? Contacteaza-ne acum!

Atunci cand discutam de tratamente cosmetice, de cele mai multe ori pretul este un factor de decizie extrem de important pentru clienti. Fie ca discutam despre tratamentul de dermapen sau despre alte tratamente cosmetice, este important sa stii de la inceput care este pretul sedintei, de cate sedinte ai nevoie pentru a-ti rezolva problema pe care o intampini si cum te poti programa. De asemenea, inainte de a te programa pentru aceasta procedura este indicat sa discuti cu o persoana specializata. Tocmai de aceea, la Elegance Clinic oferim posibilitatea realizarii unei consultatii gratuite.

Poti suna acum la unul din numerele de telefon: 0758 220 000 pentru a cere informatii suplimentare.

Vrei sa te bucuri de beneficiile acestui tratament de dermapen la pret promotional?

Vrei sa scapi de toate aceste probleme?

De ce sa urmez aceasta procedura in cadrul clinicii Elegance Clinic?

Ca orice alta procedura estetica, tratamentul cu dermapen trebuie efectuat de catre o persoana calificata in domeniu. Elegance Clinic este o clinica estetica ce lucreaza doar prin intermediul personalului calificat. Toate tratamentele cosmetice din cadrul clinicii noastre sunt efectuate de catre medici cu experienta si studii in domeniul cosmetic.

Procedura se realizeaza pe baza unei aparaturi de inalta performanta, cu produse specifice, de calitate, alese in concordanta cu problemele si tipul de piele al fiecarui client. De aceea ai nevoie de un profesionist atunci cand te hotarasti sa apelezi la o clinica pentru aceasta procedura.

Personalul calificat te va consulta inainte si iti va da toate detaliile despre procedura si despre pret. Vei discuta cu acesta si veti stabili impreuna o programare pentru a testa tehnologia.

Daca vrei ca rezultatele sa fie unele multumitoare pe termen lung, fara probleme si fara efecte adverse sau situatii neplacute, apeleaza la profesionisti.  Alege Elegance Clinic – o solutie inteligenta pentru tratamente cosmetice si estetice de inalta calitate!

In plus, pretul pentru o astfel de interventie cosmetica este unul extrem de accesibil la Elegance Clinic. Iar la acesta se adauga si posibilitatea unor reduceri sau a unor pachete promotionale. Puteti contacta unul din specialistii nostri pentru a discuta mai multe detalii!

Tratament dermapen

Tratament cu dermapen la pret accesibil in Bucuresti

In plus, pe langa toate avantejele enuntate mai sus, la clinica Elegance Clinic vei putea realiza o sedinta de tratament estetic cu dermapen la pret extrem de accesibil.

Poti identifica preturile si pentru celelalte servicii oferite, pe pagina noastra de preturi. Click aici pentru a descoperi oferta de servicii Elegance Clinic.

Dermapenul - o solutie revolutionara de peeling si reintinerire a tenului - Iata avantajele!

Acest tratament s-a impus pe piata estetica, fiind o metoda extrem de populara chiar si printre vedetele de talie mondiala. Acestea apeleaza la tratamentul cu dermapen pentru a-si reintineri tenul si pentru a scapa de cicatrici, de pete lasate de soare si de urmele lasate de trecerea timpului pe chipul lor.

Printre principalele avantaje ale acestei solutii estetice de reintinerire putem reaminti si faptul ca dermapenul nu lasa semne vizibile dupa procedura, nu necesita perioada de refacere si durerea este redusa in timpul tratamentului, fiind o metoda non-invaziva de peeling. In plus, in cazul acestei proceduri, rezultatele apar chiar dupa primele sedinte.

Tratament dermapen

Cand ai nevoie de o astfel de sedinta de dermapen?

Oricand te confrunti cu problemele enumerate mai jos, este bine sa te programezi pentru o consultatie gratuita in cadrul Elegance Clinic, iar o persoana calificata va stabili daca ai nevoie de o sedinta de dermapen si daca aceasta procedura te va ajuta sa scapi de probleme.

Dermapenul este indicat in urmatoarele situatii:

Tratament dermapen

Vrei sa te bucuri de beneficiile acestui tratament de dermapen la pret promotional?

Vrei sa scapi de toate aceste probleme?

Poti suna acum la unul din numerele de telefon: 0758 220 000 pentru a cere informatii suplimentare despre aceasta procedura si pentru o oferta de pret concreta.

Pentru un pret exact oferim Consultatie Gratuita si Procedura de Test

Inregistreaza-te in formularul de mai jos! O persoana calificata te va contacta in cel mai scurt timp si vei putea afla un pret exact pentru procedura, programandu-te si la o procedura de test.

Costul procedurii e Personalizat

Pretul total se calculeaza in functie de:

Pentru un pret exact oferim
Consultatie Gratuita si Procedura de Test

Inregistreaza-te in formularul de mai jos!
Un consultant te va contacta si vei putea afla un pret exact.