Tratament cu laser regenerarea pielii si eliminarea ridurilor

Elimina ridurile cu ajutorul tratamentului cu Laser!

Avantajele Peeling-ului cu Laser:

Tratament cu laser regenerarea pielii si eliminarea ridurilor

Elimina ridurile cu ajutorul tratamentului cu Laser!

Oferim doar servicii profesioniste

Din grija pentru sanatatea dumneavoastra, toate sedintele sunt realizate de medici dermatologi.

Prima etapa in cazul tratamentelor este testarea, iar mai apoi programarea pentru tratament. De fiecare data actionam profesionist, punand pe primul plan sanatatea si siguranta pacientilor.

Cum decurge procedura de peeling cu laser?

Prin procedura de peeling cu laser, structurile de colagen din piele sunt stimulate, in urma acestei stimulari pielea trece printr-un proces de intindere, ridurile pielii se intind.

Eliminarea progresiva a cicatricilor si a urmelor de acnee cu ajutorul peeling-ului cu laser

Procedura de peeling cu laser incepe prin curatarea foarte buna a tenului persoanei tratate dupa care se intinde un strat subtire de crema pe baza de carbon perioada ın care pacientul se relaxeaza timp de 10 minute.

Dupa aceea, utilizându-se aparatul bazat pe tehnologia superioara din domeniul medical laserul Q Switch Nd Yag se emit radiatii cu particule de carbon in porii pielii. Particulele de carbon depuse in porii pielii vor exploda prin emisiile din modul secundar al aparatului.

Pacientul va avea doar o senzatie usoara de caldura in momentul functionarii aparatului. Procedura va continua pâna când va fi acoperita intreaga suprafata a pielii. Procedura de peeling cu laser dureaza in total jumatate de ora. Pacientii isi pot continua activitatiile zilnice imediat dupa procedura. Dupa terminarea procedurii nu sunt necesare tratamente speciale de intretinere, dar se recomanda ca pacientul sa acorde atentie protectiei antisolare. Nu apar pe piele arsuri,iritatii sau cicatrici.

Tratament cu laser regenerarea pielii si eliminarea ridurilor

In momentul exploziilor instantanee porii reactioneaza ca un reflex inchizându-se. Dupa efectuarea procedurii porii largi din structura pielii pacientului se vor inchide. Stratul superior al pielii va suferi o usoara paloare. Acelasi fenomen se manifesta si dupa procedurile de peeling chimic.

Prin aceasta procedura se realizeaza un echilibru seboreic al tenului cu probleme acneice sau asemanatoare. Problemele de acnee sunt inlaturate.

Chiar daca dupa prima sedinta sunt vizibile semnele de intindere a pielii si inchiderea porilor, procedura se poate repeta in 3-6 sedinte la 10 zile distanta.

Recomandari cu privire la procedura

Pentru a se realiza un echilibru al sistemului seboreic din piele se recomanda cel putin 5 sedinte la interval de 10 zile. Pentru revigorarea pielii sunt recomandate 6 sedinte de peeling cu laser.

Aceasta procedura se poate efectua la orice persoana, indiferent de vârsta, sex; dureaza aproximativ jumatate de ora, nu necesita injectii, este lipsita de dureri, imediat dupa interventie persoana ısi poate continua activitatile zilnice. Dupa 6 sedinte pielea isi recapata stralucirea initiala.

Rezultatele Peeling-ului cu Laser

Rezultatele peelingului cu laser se vor observa in scurt timp in special la persoanele care nu prezinta probleme serioase ale tenului, acesta capatând un aspect fin, stralucitor.

La persoanele cu probleme mai deosebite (se poate recomanda inainte si tratament dermapen + peeling chimic) rezultatele se vor observa dupa un timp mai indelungat.

Programari si informatii suplimentare:

Inregistreaza-te in formularul de mai jos!
Un consultant te va contacta si vei putea afla un pret exact.