Elegance Clinic - Dotari profesionale cu aparatura de ultima generatie

Dovada suprema de frumusete nu este fizicul, ci pasiunea de a te ingriji si de a avea o imagine impecabila!

Aspectul fizic ingrijit este o dovada de educatie si de eleganta, acest lucru fiind general valabil atat in randul femeilor cat si al barbatilor, inca din cele mai vechi timpuri.

Fiecare dintre noi trebuie sa avem grija de aspectul nostru, sa ne ingrijim si sa ne pastram o imagine impecabila pentru a surprinde placut lumea din jur si pentru a ne simti zilnic din ce in ce mai frumosi.

In zilele noastre, ne putem bucura de foarte multe avantaje in ceea ce priveste infrumusetarea si ingrijirea aspectului nostru. Principalul avantaj al salonului nostru este acela ca ne folosim de o multime de tehnologii si proceduri de infrumusetare, avand la dispozitie aparatura profesionala folosita pentru diferite tratamente corporale, inclusiv pentru epilare definitiva.

Elegance Clinic

Alege acum sa beneficiezi de o tehnologie inovativa in cadrul salonului Elegance Clinic!

Programeaza-te si bucura-te de beneficiile pe care aparatura MEDICO Laser ti le ofera!

De ce sa vii la Elegance Clinic pentru tratamente de infrumusetare

De cele mai multe ori, atunci cand dorim sa ne bucuram de un aspect fizic placut, impresionant, apelam la saloanele de infrumusetare. Asta deoarece dorim un serviciu de calitate, dorim ca un profesionist sa aiba grija de noi.

Cum putem diferentia insa saloanele de infrumusetare si clinicile estetice cu adevarat calitative, profesionale de cele care nu se ridica la aceste standarde?

Raspunsul este unul extrem de simplu, in acest caz: PRIN APARATURA, prin DOTARILE TEHNICE de care dispune acel salon sau acea clinica estetica.

Dotarile tehnice, aparatura utilizata de specialisti, reprezinta principalul factor de calitate in cazul unui salon estetic sau de infrumusetare.  Mai apoi, ne putem orienta si asupra calificarii personalului care foloseste acea aparatura, faptul ceea ce pentru salonul nostru este deosebit de important.

Dotari profesionale cu aparatura de ultima generatie

Cum stim ca un salon dispune de aparatura de calitate?

Atunci cand discutam despre dotarea unui salon estetic profesional, calitatea este cu siguranta factorul principal pe care trebui sa-l luam in calcul cand alegem aparatura.

Pentru a alege aparatura de calitate, este important sa cunoastem tehnologiile pe baza carora functioneaza aparatele, trebuie sa urmarim istoria brandului pe piata, sa vedem cat de cunoscut este acesta in randul publicului si ce imagine are pe piata?

Brandul MEDICO Laser reuneste una dintre cele mai noi tehnologii utilizate pe piata, oferind astfel aparatura de calitate saloanelor de infrumusetare.

MEDICO Laser este un brand de aparate profesionale pe care il folosim in salonul nostru. Aparatele utilizeaza tehnici laser extrem de avansate, pentru a maximiza eficiența fiecarui tratament.  

Iata care sunt tipurile tratamente pe care le efectam cu ajutorul aparaturii MEDICO Laser:

Elegance Clinic

Tehnologiile pe care se bazeaza aceste produse sunt  de ultima ora.

Aparatele contin elemente de design unic, patentate (manerul de racire, spre exemplu), iar principiile de functionare sunt centrate pe fiabilitate, eficienta in garantarea rezultatelor si siguranta pentru utilizatori. In plus, aparatura de calitate necesita si un cost cat mai mic de intretinere si mentenanta.

Brandul MEDICO Laser este cunoscut mai ales pentru tehnologiile laser folosite in crearea oricarui tip de aparat.

Acestea sunt bazate pe o maniera unica de functionare, gandita astfel incat sa protejeze  si sa calmeze pielea in timpul tratamentelor, prin racire speciala (cu gheata sau fara).

De asemenea, tehnologia unica Optimal Pulse Technology oferca aparatelor si capacitatea de a elimina surplusul de energie pulsata in cadrul prodcedurilor, racind mai eficient pielea si oferindu-i acesteia o textura catifelata, facand-o sa arate mai tanara.

Aparatura MEDICO Laser pentru o epilare definitiva perfecta

In cadrul clinicii Elegance Clinic te poti bucura de o epilare definitiva cu ajutorul unui aparat inovativ care dispune de o tehnologie cu 3 lungimi de unda 755nm, 808nm si 1064nm, cele mai eficient pentru indepartarea parului, fiecare vizand diferite structuri din foliculul de par.

Alege acum sa beneficiezi de o tehnologie inovativa in cadrul salonului Elegance Clinic!

Programeaza-te si bucura-te de beneficiile pe care aparatura MEDICO Laser ti le ofera!

Tehnologia pe care o foloseste aparatele de epilare

Laserul Alexandrite 755nm: recomandat pentru tratarea pielii cu par fin. Indicat pentru indepartarea parului ramas din ultima sedinta. Cu o mai mare penetrare superficiala, lungimea de unda de 755nm este vizata de infundarea foliculului de par si este deosebit de eficienta pentru parul inglobat superficial in zone precum sprancenele si buza superioara.

Laserul Diode 808nm: recomandat pentru tratarea tuturor tipurilor de piele, in special a pacientilor cu o densitate mare de par. Capacitatile sale profunde de penetrare tintesc foliculului de par, in timp ce penetrarea moderata a adancimii tesuturilor il fac ideal pentru tratarea bratelor, picioarelor, obrajilor si barbiei.

Laserul Yag 1064nm: indicat pentru tratarea pielii inchise la culoare si ofera cea mai profunda penetrare a foliculului de par, permitandu-i sa vizeze si tratarea parului inglobat profund in zone cum ar fi scalpul, bratele si zona pubiana. Lungimi de unda combinata: echilibrul perfect pentru tratarea tuturor tipurilor de piele are eficienta de absorbtie a lungimii de unda de 808nm, puterea energiei de 755nm si siguranta lungimii de unda de 1064nm.  

Avantajele pe care ti le ofera o epilare definitiva la Elegance Clinic

Epilarea definitiva cu aparatura MEDICO Laser ofera confort si se poate folosi pe toate tipurile de pacieni, indiferent de zona in care se afla parul. Nu conteaza perioada din an in care se executa tratamente pentru ca eficienta si siguranta sunt maxime.

Ce beneficii iti ofera epilarea definitiva cu aparatura MEDICO Laser?

Rezultatul?

Rezultatul dovedeste ca peste 95% dintre pacienti au raportat o eliminare a parului de peste 80% dupa 3-5 sesiuni de tratament. Dupa ce sa distrus radacina firelor de par clientii au scapat de parul nedorit.

Alege acum sa beneficiezi de o tehnologie inovativa in cadrul salonului Elegance Clinic!

Programeaza-te si bucura-te de beneficiile pe care aparatura MEDICO Laser ti le ofera!

Te asteptam la Elegance Clinic pentru a testa si tu beneficiile aparaturii MEDICO Laser

Folosim cu incredere aparatura profesionala din gama MEDICO Laser pentru a oferi cea mai buna experienta clientilor nostri. Alege acum sa beneficiezi de o tehnologie inovativa in cadrul salonului Elegance Clinic!

Programeaza-te si bucura-te de beneficiile pe care aparatura MEDICO Laser ti le ofera!

Contacteaza-ne la 0758 220 000 sau pe Whatsapp 0758 220 000 pentru a stabili o programare.